Interactieve kaart Forum Informatie Help  

Welkom op E-spraak Weiver-Middel te Westzaan

Vanaf mei 2019 start de gemeente Zaanstad met het vervangen van het riool in de Weiver en Middel. Het riool is op meerdere plaatsen verzakt en beschadigd, waardoor het niet goed meer functioneert.

Met het vervangen van het riool, wil de gemeente Zaanstad ook de openbare ruimte opnieuw inrichten. Bij de herinrichting is ruimte voor een andere indeling van straten, parkeervakken, groen en overige openbare ruimte.

De Weiver en Middel maken deel uit van een historisch lint. Het project wordt begrensd door de provinciale weg N515 in het zuiden en het viaduct van de A8 in het noorden.

U woont aan deze straten, dus u weet welke kwaliteiten behouden moeten blijven en op welke plaatsen kansen liggen. Maar ook welke plekken nu problemen opleveren.
Wij willen graag uw mening horen over de openbare ruimte en zijn geïnteresseerd in uw ideeën hierover.

Hoe kan ik meedenken?
Tot en met 22 april 2018 heeft u de mogelijkheid om op deze website mee te denken. U kunt één of meerdere emoticons prikken op de interactieve kaart en daarbij aangeven wat er op deze locatie(s) speelt. Thema's waar wij graag meer van u over willen horen zijn: groen, openbare verlichting, verkeersveiligheid en parkeren.

Daarnaast kunt u het forum ook gebruiken om mee te denken of te reageren op andere meningen door te reageren op een reactie van een ander. Het zou fijn zijn als u ook uw adres en huisnummer vermeldt, zodat we uw locatie op de Weiver of Middel weten. Uw adresgegevens worden veilig ('encrypted') opgeslagen en zijn niet toegankelijk voor derden.

Wat doen we met de reacties?
Uw mening wordt verzameld en meegenomen in het proces om de openbare ruimte opnieuw in te richten.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Zaanstad (klik hier) of u kunt contact opnemen met dhr Dennis Brasser (tel 06 2924 9870 / d.brasser@zaanstad.nl).

disclaimer | contact