Interactieve kaart Forum Informatie Help  

Welkom op E-spraak J.J. Allanstraat en Zuideinde te Westzaan

Begin 2019 start de gemeente met de herinrichting van de J.J. Allanstraat en het Zuideinde.

De openbare ruimte is aan vervanging toe. De inrichting voldoet niet meer aan de huidige eisen, de bestrating is versleten, de rijbaan vertoont rijsporen en is op plaatsen verzakt. De verzakkingen worden veroorzaakt door ongelijkmatige zettingen in het riool. Daar waar nodig wordt het riool hersteld.

Het vervangen van de bestrating biedt de kans de openbare ruimte opnieuw in te richten. U woont aan deze straat, dus u weet als beste welke kwaliteiten behouden moeten blijven en op welke plaatsen kansen liggen. Maar ook welke plekken nu problemen geven.

Hoe kan ik meedenken?
Tot en met 21 oktober heeft u de mogelijkheid om op deze website mee te denken. U kunt één of meerdere emoticons prikken op de interactieve kaart en daarbij aangeven wat er op deze locatie(s) speelt. Thema's waar wij graag meer van u over willen horen zijn: groen, openbare verlichting, verkeersveiligheid en parkeren.

Daarnaast kunt u het forum ook gebruiken om mee te denken of te reageren op andere meningen door te reageren op een reactie van een ander. Het zou fijn zijn als u ook uw adres en huisnummer vermeld, zodat we uw locatie op J.J. Allanstraat weten. Uw adresgegevens worden veilig ('encrypted') opgeslagen en zijn niet toegankelijk voor derden.

Wat doen we met de reacties?
Uw mening wordt verzameld en meegenomen in het proces om de openbare ruimte opnieuw in te richten.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Zaanstad (klik hier) of u kunt contact opnemen met dhr Dennis Brasser (tel 06 2924 9870 / d.brasser@zaanstad.nl).

disclaimer | contact