Interactieve kaart Forum Informatie Help  

Welkom op E-spraak Waterlandbuurt en Weidebuurt te Zaandam

De gemeente Zaanstad gaat de openbare ruimte in de Waterlandbuurt en Langeweide e.o. in Nieuw-West opknappen. Het straatwerk en het riool in de wijken zijn op veel plekken flink verzakt. Daarom gaan wij het riool vervangen en nieuwe bestrating weer op goede hoogte aanbrengen. Ook het groen krijgt een opknapbeurt. Voordat wij dat gaan doen, willen we uw hulp bij het bepalen van mogelijke verbeteringen in de huidige situatie.

Het forum is nu gesloten

U kon reageren tot 7 september 2020. Punaises die in de kaart zijn "geprikt" en alle reacties die hierop zijn gegeven zijn nog steeds zichtbaar maar u kunt geen nieuwe reacties meer geven.

Verzamelen ideeën
Onder normale omstandigheden zouden wij met een bewonersavond opmerkingen en ideeën van bewoners uit de wijk ophalen. Vanwege de beperkingen met het coronavirus, pakken wij het dit keer iets anders aan.
Wij nodigen u uit om uw wensen, ideeën en aandachtspunten voor uw straat en uw wijk, op een andere manier met ons te delen. Met uw inbreng maken wij dan een ontwerp dat wij na de zomer aan u willen presenteren.

Wat doen wij met uw inbreng?
Na de reactietermijn verzamelen wij de uitkomsten en zullen wij een voorlopig ontwerp maken. Dit ontwerp wordt op de website https://buitengewoon.zaanstad.nl/projecten geplaatst. Ook wordt het voorlopig ontwerp na de zomer tijdens een inloopbijeenkomst gepresenteerd. U kunt dan het voorstel inzien, een reactie geven en/of vragen stellen over het ontwerp. Voor de inloopbijeenkomst ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging. Mocht de huidige Corona situatie dan nog van kracht zijn, zullen wij het ontwerp op een andere manier aan u terugkoppelen.

disclaimer | contact