Interactieve kaart Forum Informatie Help
 
 
Let op: Inmiddels is het niet meer mogelijk om een discussie te plaatsen of te reageren op dit forum.
 Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de gemeente (dhr Gert Hofman - 0546-840840 / g.hofman@twenterand.nl)

E-spraak in Westerhaar

Zet uw mening over verkeer op de kaart!

De gemeente Twenterand is op zoek naar mensen die een mening of suggestie hebben over bepaalde verkeerssituaties, gerelateerd aan de volgende thema’s:
  • Bereikbaarheid (auto, fiets en openbaar vervoer)
  • Verkeerveiligheid
  • Leefbaarheid (geluid- en luchtkwaliteit)

Hoe kan ik meedenken?

In de maanden april en mei heeft u de mogelijkheid om op deze website mee te denken. U kunt één of meerdere punaises prikken op de interactieve kaart en daarbij aangeven wat er op deze locatie(s) speelt. Daarnaast kunt u het forum ook gebruiken om mee te denken of te reageren op andere meningen door te stemmen op een stemming of te reageren op een reactie van een ander. Om mee te kunnen doen kunt u zich eenvoudig registeren met uw e-mail adres.

Wat doen we met de reacties?

Uw mening wordt samen met de informatie verkregen uit bijeenkomsten met klankbordgroepen en het beleid uit het Gemeentelijk Mobiliteitsplan gebruikt als basis voor de verkeersvisie voor de kern Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Bedankt!

Wij willen graag iedereen bij voorbaat bedanken die meedoet aan het meedenken over het toekomstige verkeersbeleid voor Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie?

Voor alle actuele informatie in gemeente Twenterand op het gebied van verkeer en vervoer, kijkt u op de internetpagina http://www.twenterand.nl > Thema’s > Verkeer en Vervoer of kunt u contact opnemen met Gert Hofman (tel nr.: 0546-840840; e-mail: g.hofman@twenterand.nl)

 
 
 
disclaimer | contact